Estonia Latvia Lithuania Finland Norway Sweden Bulgaria Czech Poland Denmark Serbia Croatia Romania Bosnia Herzegovina Slovenia Slovakia Germany

PITANJA / ODGOVORI

Kako funkcionira metoda povećanja penisa?

Kao rezultat velikog broja istraživanja, znanstvenici su došli do saznanja kako postići impresivne rezultate u povećanju muškog spolnog organa u kraćem vremenskom periodu, razvijene su različite učinkovite metode. Baziraju se na općim zajedničkim prinicipima koji vode jednostavnim i učinkovitim vježbama. Prilikom vježbanja penis se povećava zahvaljujući procesima istezanja i rasta novih tkiva. Možemo to usporediti body-buildingom

Treba li se konsultovati sa doktorom pre primene metode?

Ne. Ove vežbe su odobrene od strane doktora. Sistem vežbanja je u celosti bezopasan za primenu. I realno daje rezultate

Od koliko godina se može početi sa upražnjavanjem metode?

Jedinstvena sistema vežbanja prilagođena je za sve uzraste

Moram li se savjetovati s liječnikom prije nego počenem vježbati?

Ne. Terapeuti su odobrili vježbe. Cjelokupne vježbe su potpuno sigurne za izvođenje. I stvarno djeluju.

Od koje dobi je moguće započeti vježbanje?

Ovaj jedinstveni sistem odgovara muškarcima svih uzrasta.

Koliko je potrebno da bi rezltati postali vidljivi?

Sve ovisi o vašoj tjelesnoj građi. I ostalim faktorima: psihičkim, anatomskim i fizičkim. Muškarci koji su isprobali metode tvrde da ćete u dva tjedna primjetiti rezultate!

Što više vježbam to će mi organ postati veći?

Da, što više vremena provedete vježbajući, značajniji će biti postignuti rezultat.

Pročitao sam da je prosječna veličina penisa 15 cm. Što je s muškarcima ostalih nacionalnosti i zemalja?

Do danas, najpotpunija istraživanja o veličini penisa dolaze s Instituta Kinsey. U tim izvješćima stoji da je prosječna veličina muškarca bijele rase 15.7 cm i 9.4 cm obima, muškarca crne rase 15.9 cm u duljini i 9.6 cm obima. Razlika je u samo 0.2 cm što je statistički zanemariva vrijednost. Općenito, razlika je minimalna, da ne kažemo "nikakva" i ta je činjenica istinita u cijelom svijetu.

Utječe li masturbacija na rast penisa?

Prošireno je mišljenje: što više masturbirate, manje vam raste. Kod ovog pitanja procjena je podijeljena: polovica kaže da je to istina, a polovica se ne slaže.

Pomaže li rastu prethodno zagrijavanje?

Nisu otkrivene direktne veze.

Kakvo jamstvo dobivam?

Vaše zadovoljstvo je zajamčeno. Niste prvi koji pokušava ovu metodu, oni koji jesu bili su zadovoljni i nastavili su s narudžbama. Jako često naši klijenti dijele svoje iskustvo i pričaju o nama svojim prijateljima.

Josip, 26 godina
Osjetio sam prve rezultate nakon par tjedana. Ne tvrdim da mi je penis naglo narasao za 10 cm, ali osjetio sam podizanje seksualne moći i moj je penis, rekao bih, postao zreliji.
Stjepan, 34 godina
Nakon tjedan dana primjetio sam prvu promjenu zbog izvođenja ovog Programa za povećanje penisa. Osjetio sam da mi erekcija dulje traje.
Nikola, 25 godina
Nakon samo 2 tjedna treniranja, ne mogu vjerovati da imam takav penis. Djevojka mi kaže da sam postao izdržljiviji u krevetu.
Ivo, 23 godine
Nakon što sam prošao ovaj tečaj, moj penis je postao čvršći, jači i ispravan - Nikad nisam pomislio da bi se to moglo dogoditi.
Milan, 24 godine
Korištenjem vašeg sistema dobio sam 2 cm u duljini i 1.5 u obimu. Jednostavno odlično!
Aleksandar, 23 godine
Kao većina početnika i ja sam sumnjao u učinkovitost ovih metoda. Htio sam na to gledati na znanstven način i možda razbiti mit. Prije nego sam počeo sa svih sam strana izmjerio svoj seksualni organ. Bio sam oduševljen kad sam ponovo mjerio nakon mjesec dana vježbanja - 3.5 cm u duljini i više od 1 cm u debljini. Ne briga me ako su moji rezultati daleko od maksimalnih mogućnosti.
Marko, 30 godina
Nakon izvođenja vježbi za 2 i pol mjeseca, duljina se je povećala od 15.5 na 20.5. U obimu 2 cm više. Nisam očekivao fantastične rezultate, iskreno. Mislio sam da rezultati neće biti vidljivi.
Leo, 22 godine
…2 mjeseca poslije, samo stojite i gledate vaš "mega-instrument" i mislite "Vauuuuu.... Čovječe!!" Postao sam samopouzdaniji i napredan u seksualnim odnosima.
Robert, 29 godina
bio sam impresioniran kako su ove metode jednostavne i efikasne. Za otprilike mjesec dana dobio sam 6 cm povećanja u duljini! Jako sam zadovoljan rezultatom i moja djevojka također!
Zoran, 31 godina
Nakon što sam postigao takve rezultate shvatio sam da je predivno imati veliki penis! Puno hvala
Dražen, 28 godina
Sad vjerujem u svoje moći u krevetu. Ne znam je li Program učinkovit ili su se dogodile neke druge psihološke stvari, ali moja erekcija je postala impresivna i mogu se satima seksati sa ženom. Nije li to put za raj?